Ziua Portilor Deschise 


       Ziua Europeana a troleibuzelor a fost sarbatorita la Medias prin “Ziua portilor deschise la MEDITUR”. A fost o zi dedicata troleibuzelor, promovarii transportului electric si nu in ultimul rand a fost o zi dedicata publicului calator. Alaturi de acesta au participat Primarul Municipiului Medias, Neamtu Teodor, Societatea Civila, directori ai societatilor comerciale din subordinea Consiliului Local si presa locala.

       Pentru ziua de 21 septembrie 2013 au fost pregatite mai multe activitati special gandite atat pentru cei mari cat si pentru cei mici, activitati desfasurate in incinta societatii MEDITUR.

       La inceput s-a facut o scurta prezentare a societatii si a istoriei troleibuzelor la Medias, urmata de intrebari si discutii libere.

       Pentru cei mici s-a pregatit un concurs de desene pe planse special pregatite pentru ei, tema fiind “Prietenul meu troleibuzul”. Munca micilor artisti a fost rasplatita cu dulciuri si baloane.

       Dorinta noastra a fost si este sa imprietenim copii cu tot ce inseamna transportul eco, motiv pentru care o alta surpriza dedicata celor mici a fost extragerea a 4 biletele, biletele cu numele copiilor prezenti. 4 dintre troleibuzele societatii vor purta aceste nume extrase si anume: Veronica, Jessica, Denis si Norbert.

       Finalul acestei zile a fost marcat printr-o plimbare cu 3 troleibuze pe principalul traseu de troleibuz din Municipiul Medias.

       “Aceasta zi a fost o experienta noua atat pentru noi cat si pentru cei prezenti. Ne bucuram de succesul zilei si le multumim celor care ne-au fost alaturi.” a spus directorul societatii Dl. Dan Voinea.

 

Abonamente Elevi